top of page

OM OSS

Erfarenhet. Kunskap. Passion. 

Andningscoachutbildningen skapades initialt av Ulrica Norberg i samarbete med Axelsons gymnastiska institut under 2019, men har nu flyttats över i Ulricas och medgrundare till Breathfull, Hillevi Borgas egna regi. De har sedan utvecklat och förädlat utbildningen vidare. Båda har många års erfarenhet av att arbeta med andetaget. Ulrica och Hillevi är utbildningens huvudlärare tillsammans med specialister. 

hillevi och Ulrica_edited.jpg

VÅR VISION

Alla andas hela tiden och det fungerar. Ändå kan andningen ofta optimeras.
Det kan göra stor skillnad både vid (och efter) sjukdom och inaktivitet men även för idrottande personer för att till exempel öka uthållighet, syresätta muskulaturen mer optimalt och få bättre återhämtning. 

Det handlar både om att förbättra vardagsandningen och att kunna använda andningsövningar som riktade insatser. Syftet är att bli mer medveten om andetaget, att stärka andningsmuskulaturen och förbättra andningsmönstret, och att lära tekniker för att förändra hur andningen påverkar nervsystemet. Att träna och balansera andetaget är den naturliga länken för att förstärka individens resurser och förmåga till egenvård.

Utbildningen ger dig ökad insikt i din egen andning och goda möjligheter att göra värdefulla upptäckter. I all terapi är det klokt att utgå från sig själv, att använda metoderna på sig själv och skaffa förstahandserfarenhet. Genom egen kropp får vi djupare förståelse och en känsla för hur man kan både beskriva och inspirera.

MÖT TEAMET

samarbetSPARTNERS

yogashakti_symbol_logo.jpg
yogobe logga.jpg
Yogiraj_logo_black.jpg
bottom of page